services text overlay

Diverse belevingen

Monique bedankt voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vader.
5 jaar geleden heb je ons ook bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Je geeft ruimte maar ook waar nodig advies. Hierdoor kijken wij ondanks het verdrietige moment terug op een respectvolle dag.     Warme groet, Robert en familie.

Top!
De beste uitvaartbegeleiding die ik ooit heb meegemaakt.
Monique is warm, betrokken en bovendien vakkundig.
Ik zou haar diensten iedereen aanbevelen.

Monique heeft ons op alle fronten liefdevol, met een luisterend oor en met gevoel voor details ontzorgd en bijgestaan na het plotseling overlijden van mijn man en onze vader. Monique voelt alles haarfijn aan en verdiept zich ook in de overleden persoon in relatie met de familie en vrienden. Monique bijzonder bedankt! Dina, Antoinette en Emmelie Kamsteeg


Zeer vriendelijke, duidelijke en professionele werkwijze. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, maar er wordt ook zeker vanuit Monique goed meegedacht. Er is een enorm mooi en waardevol afscheid tot stand gekomen. Veel dank!

Familie Giling

Al jaren stond jouw nummer opgeslagen in mijn telefoon, omdat jij op meerdere uitvaarten indruk op mij hebt gemaakt.Na het overlijden van mijn vader was jij er voor ons.Een paar kernwoorden die zeker bij jou passen zijn: warm, liefdevol, een goed luisterend oor, daadkrachtig, betrokken, toegankelijk en een hele fijne stem om naar te luisteren.

Dank je wel Monique dat je ons zo fijn hebt begeleid, door jouw hulp werden de voorbereidingen in deze verdrietige en drukke tijd een stuk overzichtelijker.

Saskia en MargrietMonique is waar ze voor staat: liefdevol, betrokken en praktisch. Ze kan een dienst voorgaan, waarbij ze mooie, warme teksten heeft. Wat een warme, betrokken vrouw!Monique heeft precies in de gaten wat nodig is in moeilijke tijden. Alles tot in de puntjes geregeld en zeer betrokken.Naar aanleiding van het verzorgen van de uitvaart van onze lieve man/vader en opa(i). Hebben wij vanaf het begin een zware last van ons weg zien glijden. Door de begeleiding en idee├źn om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook door de keuze aan ons te laten om onze vader en opa tot het eind te mogen verzorgen. En door alle hulp en vertrouwen zullen we zeker voor meerdere mensen jou hulp aanbieden ook vanwege het volle vertrouwen enz. Ons dank is ongelofelijk groot na alles wat je voor ons betekend heb.

Hele lieve groet van de Fam. Rood/Konijn