services text overlay

Ik ben Monique

Bij ons in het dorp verzorgde ik jarenlang avondwakes en herdenkingsdiensten voor overledenen. Ik merkte dat hier mijn passie lag. Met de familie rond de keukentafel in gesprek, samen zoeken naar de mooiste manier om afscheid te nemen van een dierbare.

Dat dorp is De Weere. Hier ben ik in 1969 geboren en hier woon ik nog steeds, samen met mijn man en drie kinderen. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Organiseren, plannen, out of the box denken, de leiding nemen en spreken in het openbaar: het voelt allemaal heel natuurlijk.

Aan die keukentafel gebeurt het. Verbinding. Door de mooie gesprekken die hier ontstaan, ontdek ik wat voor persoon de overledene was. In mijn hoofd ontstaan ideeën voor een passend afscheid. Ik deel ze. Pas ze aan naar wens. Denk mee. En bied ondertussen steun.

Ik ben er helemaal voor u
Daarom regel ik het afscheid van a tot z. Je doet iets goed of je doet het niet, is mij geleerd. U kunt mij dan ook betrappen op perfectionistische trekjes. Zekerheid voor alles. Ik zorg dat niets wordt vergeten en alles tot in de puntjes wordt voorbereid.

Daarom is het afscheid van een dierbare bij mij in goede handen. Ik combineer warm, persoonlijk contact met strakke organisatie. Dit geeft u houvast, rust en vertrouwen. En u houdt de regie. We maken er samen iets moois van. Op de dag van de uitvaart vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Dit ben ik. Liefdevol, betrokken, praktisch en transparant.


Groenere uitvaarten
De aarde geeft ons veel. Als ik iets kan teruggeven, dan sta ik daarvoor open, thuis én in mijn werk. Daarom attendeer ik u graag op duurzaam geproduceerde kisten, en bijvoorbeeld bloemen uit de buurt. De keuze ligt natuurlijk bij u, ik geef inzicht in de mogelijkheden.

Ik ben Monique