services text overlay

Persoonlijke en ontzorgende begeleiding

Er is een dierbare overleden. U hoeft niet onmiddellijk te handelen. Blijf nog even zitten bij de overledene, als u daar behoefte aan heeft. Wanneer u zo ver bent, kunt u mij bellen. Dan kom ik naar u toe en zorgen we er samen voor dat alles wordt geregeld.

Tijdens onze eerste ontmoeting luister, kijk en voel ik vooral. Ik vorm mezelf een beeld van uw overleden dierbare. Wie was hij of zij? Wat past bij hem of haar? En welke wensen heeft ú? Tussen de regels door versta ik ook de dingen die moeilijk geuit kunnen worden. Zo komen we tot een passende afscheid met een uitvaart op maat.

Samen het afscheid vormgeven
Hiervoor zijn veel keuzes te maken. Gelukkig hoeft dat niet allemaal op de eerste dag. Die staat vooral in het teken van de verzorging en opbaring van uw dierbare. Daarna verschuiven we onze aandacht naar het afscheid: begraven of cremeren, locaties voor condoleance en afscheid, rouwkaart uitzoeken, tekst opstellen, overlijdensbericht opmaken en de plechtigheid vormgeven.


U bepaalt, ik regel
Van alle mogelijkheden voel ik aan welke bij jullie passen. U hoeft alleen maar te kiezen. We doen alles stap voor stap, zonder stress. Terwijl ik de praktische zaken voor de uitvaart regel, krijgt u de tijd om afscheid te nemen en samen te zijn met familie en vrienden.

De uitvaart komt goed, helemaal volgens júllie wensen.

Klik hier om een afspraak te maken

Persoonlijke en ontzorgende begeleiding