services text overlay

Ook na de uitvaart ben ik er voor u

De draad weer oppikken na het afscheid van een dierbare. Dat is vaak niet eenvoudig. Het gaat met vallen en opstaan en er is geen gebruiksaanwijzing. Maar ik kan u wel helpen. Een paar weken na de uitvaart neem ik contact met u op.

Als u wilt, kom ik nog een keer bij u langs. We blikken terug op de uitvaart en praten over hoe het nu met u gaat. Misschien kan ik u nog ergens mee van dienst zijn, bijvoorbeeld bij het maken van een dankbetuiging.

NabestaandenLoket
Na een overlijden moet er van alles worden geregeld, zoals de erfenis, woning, belastingen, bankzaken en opzeggingen. Dit zijn vaak ingewikkelde en langdurige processen. En voor u het weet worden hierbij onnodig kosten gemaakt. Met NabestaandenLoket ondersteun ik u hierbij.

In onderstaande video wordt uitgelegd waarom dit zo handig is. Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen.


Digitale nalatenschap
Ook op het gebied van de digitale nalatenschap van uw dierbare kan ik u ondersteunen. Ik ben samenwerkingspartner van Digital Life Legacy. Zij kunnen bijvoorbeeld computers en telefoons toegankelijk maken, social media-accounts opzeggen, dierbare data veiligstellen en het bezit van cryptovaluta netjes afhandelen.

Ook na de uitvaart ben ik er voor u