services text overlay

Rust en troost voor uw nabestaanden

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Ik geef toe, het is geen dagelijkse koffiepraat. Toch is het goed om op papier te zetten wat u wel en absoluut niet wilt tijdens uw afscheid. Dit kan uzelf een gerust gevoel geven, maar is vooral heel fijn voor uw nabestaanden.

Het voorkomt dat uw nabestaanden allerlei keuzes moeten maken. Moeilijke keuzes, omdat zij niet precies weten wat u zou hebben gewild. Welke muziek? Welk vervoer? Welke kleding? Waar opgebaard? Waar begraven of uitgestrooid? Wel of geen sprekers? Een plak cake, pindarotsje of likeurtje bij de koffie?

Elk moment is geschikt
Alles kan. Dat maakt het voor een ander juist zo moeilijk om te beslissen voor u. Daarom is het goed om uw wensen op te schrijven of met anderen te bespreken, óók wanneer u nog midden in het leven staat. Hiervoor is het nooit een fijn moment. Maar elk moment is goed. Niemand weet wanneer het uw tijd is.

Ik kom graag bij u langs
Lijkt het u fijn om hierover eens met een professional van gedachten te wisselen? Ik kom graag bij u langs, vrijblijvend. Dan ontdekt u dat de mogelijkheden bijna oneindig zijn. En dat is mooi: het maakt een afscheid persoonlijk. Daarnaast kan ik u tips geven over de praktische zaken rond uw overlijden. Denk bijvoorbeeld aan uw administratie en erfenis, maar ook aan uw overlijdensverzekering. 

De moeite waard
Alles bij elkaar geeft dit uzelf en uw nabestaanden veel rust. Het geeft hen bovendien troost: een afscheid dat perfect bij u past, helpt bij de verwerking van het verlies. Extra voordeel van praten over de eigen uitvaart is dat er vaak bijzondere gesprekken ontstaan. Kortom, in alle opzichten zeer de moeite waard.

Klik hier om een afspraak te maken

Rust en troost voor uw nabestaanden