services text overlay

Wat kost een uitvaart?

Een veel gestelde vraag. Het antwoord hangt helemaal af van de invulling. Kiest u voor een sober of flamboyant afscheid? Uiteraard kunnen we hierin wel slimme keuzes maken.

Want keuzes zijn er te over. Dat begint al bij het opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum? Welke kist, wade of ander omhulsel kiest u? Waar vindt het afscheid plaats? Hoeveel mensen nodigen we daarvoor uit? Serveren we na afloop alleen een kop koffie of ook iets te eten?

Kosten besparen

Bijna alles kan. Maar u kunt ook veel geld besparen. Thuis opbaren en condoleance aan huis zijn goedkoper dan in een rouwcentrum. Zelf uw dierbare vervoeren in eigen auto of bus mag ook. Een afscheidsbijeenkomst (voorafgaand aan begrafenis of crematie) kan soms prima in eigen huis, tuin of bedrijfspand. We kunnen alle opties goed afwegen.

Mijn tarieven zijn eerlijk en open

 • Eén vast bedrag
  Ik reken een vaste vergoeding van 1850 Euro voor een liefdevolle uitvaartbegeleiding, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Of ik nu in de avond, nacht of weekend bij u ben.
 • Geen provisies
  Producten en diensten die ik van derden voor u afneem, reken ik door zonder opslag. Dus geen commissie op kist, rouwadvertentie, rouwkaart et cetera.
 • Kostenbewaking
  Met een nuchtere blik bewaak ik het financiële plaatje voor u. Ik leg u keuzes voor waarvan ik denk dat ze bij u passen, maar wijs u ook op de kosten ervan.
 • Kostenraming
  Na onze eerste gesprekken maak ik een inschatting van de kosten. U komt niet voor nare verrassingen te staan.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Ook wanneer u nog midden in het leven staat, is het goed om nu al na te denken over uw uitvaartwensen. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt dan ook een beeld van de kosten die daarmee gepaard gaan
.

Klik hier om een afspraak te maken


Wat kost een uitvaart?